רביולי חמאה חום דובדבן
מתכון רביולי חמאה חום דובדבן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שקדים, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו רביולי תירס מתוק עם רוטב בזיליקום חמאה חום קומפוט עגבניות שרי חם, רביולי חמאה חומה, ו חמאה חומה ורביולי מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה.
לנקז ולהתפזר על מגש רדוד מגיש. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד החמאה מתחילה להפוך חום בינוני וריחות אגוזים, כ 7 דקות.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות מיץ לימון ו 1/2 כפית. מלח (זה יהיה בועה למעלה).
יוצקים את כל אבל 2 כף. חמאה חומה לתוך קערה קטנה; להתחמם.
שים דובדבנים במחבת של חמאה חומה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם עורות מתחילים להתקמט, על 7 דקות.
יוצקים דובדבנים על פסטה שמורה יחד עם חצי חמאה חומה שמורה.
מפזרים שקדים ותימין, ומוסיפים מלח לפי הטעם.