רביולי לובסטר ברוטב עגבניות שמנת עם שרימפס
רביולי לובסטר ברוטב עגבניות שמנת עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם לימון, פלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 86 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מתכונים דומים: רביולי לובסטר עם חמאה חומה עם רוטב שמנת עגבניות, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי לובסטר עם רוטב שמנת סרטנים.
הוראות
לקלף ולאכול את השרימפס, שומר את הפגזים והראשים. חותכים את השרימפס לחתיכות בגודל ביס.
כדי להפוך את מלאי שרימפס, לשלב את קליפות שרימפס וראשים, בצל, וסלרי בסיר גדול. לסחוט את מיץ הלימון לתוך הסיר, ולאחר מכן להוסיף את חצאי הלימון גם כן.
מוסיפים את בזיליקום מיובש, אורגנו, טימין, פלפל, 1/2 כוס פטרוזיליה, ו 3 כוסות מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, חשוף, במשך 1 שעה, ברפרוף משם כל קצף או זיהומים כי עלו אל פני השטח. מסננים את מלאי השרימפס ומניחים בצד.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את חתיכות שרימפס עד ורוד וכמעט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את שאלוט למחבת; מבשלים ומערבבים עד שאלוט התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מערבבים את השום, גרידת לימון, מלח ופלפל טחון. מבשלים שלושים שניות, ואז מוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד היין הלבן מצטמצם בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את מלאי השרימפס למחבת, מביאים אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -15 דקות.
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברביולי, וחוזרים לרתיחה. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד רביולי לצוף למעלה ואת המילוי חם, 3 עד 4 דקות.
מסננים היטב, שומר קצת מים בישול פסטה כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.
מערבבים את העגבניות והקרם לקוביות לתוך רוטב שרימפס וחום דרך. להחזיר את השרימפס למחבת, לטעום את הרוטב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מקפלים את רביולי לרוטב.
מניחים ארבעה רביולי על כל אחת מארבע קערות פסטה מחוממות או צלחות העליון עם רוטב.
מקשטים את הפסטה עם פטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון.