קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

רביולי לובסטר ברוטב עגבניות שמנת עם שרימפס

רביולי לובסטר ברוטב עגבניות שמנת עם שרימפס
רביולי לובסטר ברוטב עגבניות שמנת עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם לימון, פלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 86 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מתכונים דומים: רביולי לובסטר עם חמאה חומה עם רוטב שמנת עגבניות, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי לובסטר עם רוטב שמנת סרטנים.

הוראות

1
לקלף ולאכול את השרימפס, שומר את הפגזים והראשים. חותכים את השרימפס לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
2
כדי להפוך את מלאי שרימפס, לשלב את קליפות שרימפס וראשים, בצל, וסלרי בסיר גדול. לסחוט את מיץ הלימון לתוך הסיר, ולאחר מכן להוסיף את חצאי הלימון גם כן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
מיץ לימוןמיץ לימון
סלריסלרי
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
לימוןלימון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את בזיליקום מיובש, אורגנו, טימין, פלפל, 1/2 כוס פטרוזיליה, ו 3 כוסות מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, חשוף, במשך 1 שעה, ברפרוף משם כל קצף או זיהומים כי עלו אל פני השטח. מסננים את מלאי השרימפס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
פלפלפלפל
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את חתיכות שרימפס עד ורוד וכמעט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להסיר ולהניח בצד.
6
מוסיפים את שאלוט למחבת; מבשלים ומערבבים עד שאלוט התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים את השום, גרידת לימון, מלח ופלפל טחון. מבשלים שלושים שניות, ואז מוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד היין הלבן מצטמצם בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
גרידת לימוןגרידת לימון
יין לבןיין לבן
שוםשום
מלחמלח
8
מוסיפים את מלאי השרימפס למחבת, מביאים אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים ברביולי, וחוזרים לרתיחה. קוק נחשף, ערבוב מדי פעם, עד רביולי לצוף למעלה ואת המילוי חם, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מסננים היטב, שומר קצת מים בישול פסטה כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
11
מערבבים את העגבניות והקרם לקוביות לתוך רוטב שרימפס וחום דרך. להחזיר את השרימפס למחבת, לטעום את הרוטב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מקפלים את רביולי לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
רביולירביולי
שרימפסשרימפס
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מניחים ארבעה רביולי על כל אחת מארבע קערות פסטה מחוממות או צלחות העליון עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מקשטים את הפסטה עם פטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2ביוןסלרי עם עלים, לחתוך לחתיכותסלרי עם עלים, לחתוך לחתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לימון, חצוילימון, חצוי11 קילו קישואים,כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים16רביולי לובסטררביולי לובסטר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות פטיט משומר חתוכות לקוביותעגבניות פטיט משומר חתוכות לקוביות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס גדול unpeeledשרימפס גדול unpeeled1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1בצל צהוב, לרבעיםבצל צהוב, לרבעים

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם בחירה מצוינת ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גילברט Picq שבלי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
בדרך כלל זה מגיע מ -12 חבילות והוא תמיד סד מלא תמצית קונכייה מצועצעת, מה שהופך אותו Chablis quintessential.