רביולי לחם
רביולי מצופה בפירורי לחם יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 166 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיקיו), רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי הכל ' אישיטנה, ו רביולי נפוליטנית - - - רביולי כל ' נפוליטנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים לעמוד 10 דקות. בקערה רדודה שלבו פירורי לחם ותיבול. בקערה רדודה אחרת, יוצקים רוטב. טובלים רביולי לתוך ההלבשה, ואז מעיל עם תערובת פירור.
מניחים על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מצפים קל רביולי בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, במעבד מזון, שלבו את מרכיבי הסלסה. דופק למשך 15-20 שניות.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.