רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רביולי בקר בייקון, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי תפוחי אדמה, כרישה ובייקון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מניחים מדף אפייה לתבנית אפייה, ומניחים את פרוסות הבייקון שטוח על המדף. מכסים את הבייקון עם צלחת אפייה שטוחה אחרת או משטח שטוח, כבד עמיד בפני חום כגון תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות; לשמור 1/4 כוס של טפטוף. אפשר בייקון להתקרר, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה, לערבב ביסודיות את הבייקון הקצוץ עם ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים 1 כפית מעוגלת של מילוי למרכז עטיפה וונטון על משטח עבודה; לטבול את האצבע במים קצת, ולהרטיב את קצה העטיפה. מקפלים את העטיפה על המילוי, התאמת נקודות לעשות רביולי משולש, בעדינות לסחוט כל אוויר מתוך החבילה הקטנה. לחצו על הקצוות כדי לאטום את הרביולי, והניחו את הרביולי המוגמר על תבנית האפייה המוכנה. חנות סיים רביולי במקפיא לאחר שתבצע אותם, כדי למנוע תחתית מלהפוך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולהוסיף רביולי, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע דבק. מרתיחים בעדינות את הרביולי עד שהם צפים למעלה והופכים למכרז, 3 עד 5 דקות; מסירים לצלחת הגשה עם כפית מחוררת וחמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
בעוד רביולי מבשלים, ממיסים חמאה וטפטוף בייקון יחד בסיר על אש בינונית, ומוסיפים בגבינת שמנת עד חלקה.