קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

רביולי ממולא בייקון

רביולי ממולא בייקון
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רביולי בקר בייקון, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי תפוחי אדמה, כרישה ובייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מדף אפייה לתבנית אפייה, ומניחים את פרוסות הבייקון שטוח על המדף. מכסים את הבייקון עם צלחת אפייה שטוחה אחרת או משטח שטוח, כבד עמיד בפני חום כגון תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות; לשמור 1/4 כוס של טפטוף. אפשר בייקון להתקרר, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה, לערבב ביסודיות את הבייקון הקצוץ עם ריקוטה, מוצרלה, ו 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים 1 כפית מעוגלת של מילוי למרכז עטיפה וונטון על משטח עבודה; לטבול את האצבע במים קצת, ולהרטיב את קצה העטיפה. מקפלים את העטיפה על המילוי, התאמת נקודות לעשות רביולי משולש, בעדינות לסחוט כל אוויר מתוך החבילה הקטנה. לחצו על הקצוות כדי לאטום את הרביולי, והניחו את הרביולי המוגמר על תבנית האפייה המוכנה. חנות סיים רביולי במקפיא לאחר שתבצע אותם, כדי למנוע תחתית מלהפוך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולהוסיף רביולי, כמה בכל פעם, ערבוב כדי למנוע דבק. מרתיחים בעדינות את הרביולי עד שהם צפים למעלה והופכים למכרז, 3 עד 5 דקות; מסירים לצלחת הגשה עם כפית מחוררת וחמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
בעוד רביולי מבשלים, ממיסים חמאה וטפטוף בייקון יחד בסיר על אש בינונית, ומוסיפים בגבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
רביולירביולי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, 2/3 הנותרים של החבילה של גבינת פרמזן גרוסה, אבקת שום, ופלפל שחור. מביאים את התערובת לרתיחה חשופה, ומבשלים בעדינות עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
לטאטא בערך 1/3 כוס של מי הפסטה, או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מגישים רביולי עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

8פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת פרמזן גרוסה, מחולקחבילת גבינת פרמזן גרוסה, מחולק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה מים רותחיםפסטה מים רותחים425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אריזות וונטוןאריזות וונטון