רביולי סלק עם זרעי פרג: קזומזי
רביולי סלק עם זרעי פרג: קאסומזי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 764 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, גבינת קרניה, ריקוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 48%. נסו רביולי סלק וריקוטה, רביולי סלק עם פטריות מוקפצות, ו סלק וגבינת עיזים " רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מזלפים את הסלק עם שמן הזית. עוטפים בנייר כסף וצולים 45 דקות, עד שהם רכים מאוד.
מסירים מהאש, לאחר שהתקרר, מקלפים את הסלק ומועכים אותם בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
בקערה קטנה שלבו את הסלק המעוך, הריקוטה והחלב ובחשו היטב בעזרת כף עץ לשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. אפשר להתקרר לחלוטין.
מכינים את בצק הפסטה ומרדדים אותו לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את יריעת הפסטה לריבועים בגודל 2 אינץ'.
מניחים כף מועטה ממילוי הסלק במרכז מחצית הריבועים ומעליהם את הריבועים הנותרים, לוחצים סביב הקצוות לאיטום. מניחים בצד, מכוסה במגבת לחה, עד מוכן לשימוש.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הרביולי במים הרותחים עד שהם מבושלים ורכים, כ -5 דקות.
מסננים את הרביולי ומניחים בקערת הגשה גדולה. זורקים עם החמאה המומסת וזרעי הפרג ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרדדים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.