רביולי עם אפונה ושאלוט
מתכונים דומים: אפונה עם Pancetan ו Shallots, אפונה עם שאלוט קלוי, ו אפונה עם שאלוט וחסה.
הוראות
מבשלים את הרביולי על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס מי הבישול ולנקז את הפסטה. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האפונה, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ומי הפסטה השמורים. לבשל, מכוסה חלקית, עד האפונה מחוממים דרך, 3 עד 4 דקות. מחלקים את רביולי בין קערות העליון עם תערובת אפונה.