קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

רביולי עם אפונה ושאלוט

רביולי עם אפונה ושאלוט
מתכונים דומים: אפונה עם Pancetan ו Shallots, אפונה עם שאלוט קלוי, ו אפונה עם שאלוט וחסה.

הוראות

1
מבשלים את הרביולי על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס מי הבישול ולנקז את הפסטה. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האפונה, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ומי הפסטה השמורים. לבשל, מכוסה חלקית, עד האפונה מחוממים דרך, 3 עד 4 דקות. מחלקים את רביולי בין קערות העליון עם תערובת אפונה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו