קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

רביולי פטריות בר של Cyn

רביולי פטריות בר של Cyn
רביולי פטריות בר של Cyn עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 662 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מרק בשר, פטריות כפתור, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. מתכונים דומים: רביולי פטריות בר, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר.

הוראות

1
המילוי.ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שמן זית לחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
תן לפטריות להזיע עד שהן ישחררו את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים פלפל, מלח ואבקת בצל / שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים 1/8 מרק בשר כוס ולתת תערובת להפחית.לאחר מופחת, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
7
מוסיפים גבינות למעבד בלנדר / מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים תערובת פטריות מקורר לגבינה.להתמזג יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
מוסיפים יותר מרק אם התערובת עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
הסר תערובת לקערה מערבבים ב 1/2 כוס פטריות מעורבות.תניח בצד.הבצק: לנפות קמח ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים תערובת קמח על לוח, מה שהופך באר במרכז הקמח.זרוק ביצים לתוך הקמח היטב, באמצעות היד או מזלג, לשבור את החלמונים להכות ביצים מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
מערבבים את הביצים והקמח יחד, מוסיפים בהדרגה מספיק מים חמים כדי להפוך את הבצק נוקשה.ללוש בצק היטב, עד חלקה; לכסות את הבצק ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
חותכים את הבצק לחצי ומגלגלים כל מחצית מהבצק על לוח מקומח, לסדין דק מאוד (בעובי של 1/16 עד 1/8 אינץ').מילוי רביולי: טיפה על 1 עד 1 1/2 כפית מילוי על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה לאורך כל הבצק.כאשר גיליון הבצק מנוקד במלואו עם דקירות של תערובת מילוי, מכסים מילוי עם גיליון אחר של בצק.באמצעות האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק בין כל טיפה של מילוי כדי לאטום אותו.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
חותכים רביולי לריבועים עם חותך מאפה, או סכין חדה מאוד.ייבוש הרביולי: לאפשר רביולי להתייבש במשך שעה אחת לפני הבישול.בישול רביולי: זרוק רביולי לתוך 6 עד 8 ליטרים של מים רותחים, מומלחים לבשל במשך כ 10 עד 15 דקות, או עד הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
הסר רביולי מבושל מן הסיר בזהירות עם רחפן או כפית גדולה מחוררת, ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
מגישים חם וליהנות עם רוטב שמנת האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת

מרכיבים

301 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס פטריית קרמיני (portabella התינוק)פרוס פטריית קרמיני (portabella התינוק)2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2שיני שום, פרוסותשיני שום, פרוסות0חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות צדפה פרוסותפטריות צדפה פרוסות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות מעורבות קצוצות בצפיפותפטריות מעורבות קצוצות בצפיפות12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזןגבינת פרמזן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום0חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לבן בלתי חרוךקמח לבן בלתי חרוך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס פטריות כפתור לבןפרוס פטריות כפתור לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.