רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח, פטריות כפתור, פטריות פורטבלו מראש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף ברוטב פרמזן צ'ייב שמנת, רביולי ואדאמה ברוטב פרמזן, ו רביולי אספרגוס ברוטב פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רביולי, מניחים פטריות במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט, ו מוקפץ במשך 2 דקות.
מוסיפים פטריות 1/8 כפית מלח; לבשל 5 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב מדי פעם.
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על תערובת פטריות 2 כפיות למרכז של כל עטיפה. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש.
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קורנפלור.
כדי להכין רוטב, לשלב חלב וקמח בסיר קטן על חום בינוני-נמוך; מערבבים עם מקצף. מבשלים 4 דקות או עד מעובה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, 1 כף עירית, 1/8 כפית מלח ופלפל. להפריש; להתחמם.
מבשלים רביולי במים רותחים 2 דקות או עד מכרז.
מקשטים בעירית טרייה, אם תרצה.