קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

רביולי פרושוטו

רביולי פרושוטו
רביולי פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 594 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם מלח, גבינת ריקוטה חלב, עטיפות וונטון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב עטיפות וונטון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני פשטידות תפוחים בעטיפות וונטון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו רביולי דלעת חמאה עם שמן תפוז-פרושוטו, רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה שחום בזיליקום, ו רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו את הריקוטה, התרד, הפרושוטו, החלמונים, המלח והפלפל בקערה בינונית לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים 1 כף ממילוי הריקוטה במרכז עטיפת וונטון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
4
מברישים קלות את קצה העטיפה במים. מקפלים את העטיפה לשניים, סוגרים את המילוי לחלוטין ויוצרים משולש. צובטים את הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
מעבירים את הרביולי לניירות אפייה. חזור על הפעולה עם שאר המילוי והעטיפות. (יכול להיות מוכן עד 2 שעות קדימה; כיסוי ושומרים במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את האורגנו ומערבבים 1 דקה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
8
מסירים מהאש.
9
עובדים בקבוצות, מבשלים את הרביולי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים בלבד, תוך ערבוב מדי פעם, כ -4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מעבירים את הרביולי לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
יוצקים את חמאת האורגנו על הרביולי וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
רביולירביולי
חמאהחמאה
12
מפזרים את הפקורינו מעל הרביולי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סעאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. הניחוחות אופייניים לזנים: אלגנטי, פירותי, פטל שחור, דובדבן, סגול, ותווים מינרלייםיבש, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.