רביולי ריקוטה ווניל עם רוטב מנטה טבילה כתום
רביולי ריקוטן ווניל עם רוטב מנטה טבילה כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שעועית וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, רביולי סלק ממולא בריקוטה, גבינת עיזים ומנטה, ו רביולי חזיר עם לימון וחומץ מאלט רוטב טבילה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים.
בקערה קטנה, לשלב את גבינת ריקוטה, סוכר, תמצית וניל, עלי נענע, וגרידת תפוזים. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לערבב היטב. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של עטיפות potsticker עם ביצה מוכה. כפית 1 כפית של תערובת ריקוטה לתוך מרכז עטיפות potsticker. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור צורה חצי ירח. לצבוט את הקצוות של הבצק לאטום.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות. בקבוצות, מטגנים את הרביולי למשך 30 שניות בכל צד עד להזהבה.
בסיר קטן, לשלב את מיץ תפוזים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר במשך 20 דקות. מערבבים את המנטה הקצוצה.
יוצקים את רוטב הטבילה לתוך קערת טבילה קטנה ומגישים לצד רביולי.