קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

רביולי שעועית לבנה עם חומץ בלסמי חמאה חומה

רביולי שעועית לבנה עם חומץ בלסמי חמאה חומה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו רביולי שעועית לבנה עם חומץ בלסמי חמאה חומה. מתכון זה מכין 4 מנות עם 499 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם חומץ בלסמי פלוס, פרמזן פלוס 4 כפות, שמן זית כתית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 40%, וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי חמאה חומה עם מרווה ובלסמי, חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנצ'טן וויניגרט מתוק, ו רביולי גבינת פרימוסלה עם הפחתת חומץ בלסמי ושקדים קלויים.

הוראות

1
במעבד מזון, מערבבים כוס אחת שעועית לבנה מבושלת עם שמן זית כתית, 1/4 כוס חומץ בלסמי, גבינת פרמזן מגוררת, ביצה ופטרוזיליה עד חלקה (כ 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שמן זית כתיתשמן זית כתית
שעועית לבנהשעועית לבנה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוציאים לקערת ערבוב בינונית ומערבבים פנימה את כוס השעועית שנותרה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
הניחו 1 דף פסטה וחתכו ל -8 חלקים, 3 1/2 אינץ 'על 3 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מניחים 1 1/2 כפות מילוי במרכז כל ריבוע ומקפלים פינה לפינה ליצירת כרית בצורת משולש. לחץ על הקצה בחוזקה כדי לאטום. ממשיכים עם כל הפסטה שנותרה. צריך להניב 32 רביולי. אלה ניתן להפריש על מגש אפייה במקרר במשך 6 שעות, מופרדים על ידי מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק רביולי לתוך המים ולחזור לרתיחה. מנמיכים מעט את האש ומבשלים ממש מתחת לרתיחה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רביולירביולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים מניחים חמאה מתוקה בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ 'עד 12 אינץ' ומבשלים עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להשחים. מכבים את האש ומוסיפים 1/4 כוס חומץ בלסמי שנותר (זהירות: הוא יתיז).
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים רביולי מנוזל הבישול עם עכביש ומניחים בתבנית עם חמאה וחומץ. זורקים על אש בינונית ומפזרים את יתרת הגבינה והפטרוזיליה. מחלקים בין 4 צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רביולירביולי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את רוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.