קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

רביולי תרד-ארטישוק-לזניה

רביולי תרד-ארטישוק-לזניה
רביולי תרד-ארטישוק-לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 518 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק במים, תרד, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. נסו רביולי תרד וארטישוק, לזניה תרד ורביולי, ו לזניה תרד-רביולי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את מתלה התנור באמצע התנור ומחממים מראש פטם או תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מפשירים את התרד במיקרוגל למשך 10 דקות בגובה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
בזמן שהתרד מפשיר, מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים חמאה לחתיכות קטנות וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מקציפים קמח ומבשלים דקה או 2 ואז מקציפים חלב. הביאו רוטב לבועה, כשהוא מתחיל להסמיך, הורידו את האש לנמוכה ותבלו אותו באגוז מוסקט, מלח ופלפל, לטעמכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
שלבו בקערה גבינת ריקוטה, מעט מלח ופלפל, גרידת לימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מבשלים פסטה לאל דנטה, 5 עד 6 דקות במים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מוציאים תרד מהמיקרוגל וסוחטים אותו יבש לחלוטין במגבת מטבח. פתח את המגבת והפריד את התרד באצבעותיך. ערמו את הארטישוקים הפרוסים על קרש החיתוך שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
מסננים היטב פסטה. מצקת מספיק רוטב לבן בתחתית מנת לזניה כדי לצפות אותו קלות. למעלה עם 1/3 מהפסטה. מעל הפסטה שכבה של מחצית מגבינת הריקוטה מנוקדת במחצית מהתרד והארטישוק. דק לכסות את הירקות עם רוטב לבן יותר ואז העליון בנדיבות עם גבינה מגוררת. חזור על שכבות אלה ואז הדף את הלזניה שלך עם 1/3 הנותרים מהרביולי המבושל, האחרון של הרוטב הלבן וקצת גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רביולירביולי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים מתחת לצלייה חמה או לתנור שחומם מראש ל -425 מעלות צלזיוס עד שהרוטב משחים ובועות, 3 דקות
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות