רביולי תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 156 גרם של שומן, וסך הכל 1808 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: רביולי פטריות, רביולי גבינת פטריות, ו רביולי פטריות עם פן אחד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מחממים 1/4 כוס שמן הזית. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל עד שכל הנוזל התאדה מן הפטריות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים תרד ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
הסר מן תערובת חום במקום לתוך הקערה של מעבד מזון. דופק עד שאתה מקבל מרקם גס.
תערובת מים. באמצעות כף, לארגן 4 dollops של המילוי על כל עטיפה 2 בשורה הראשונה 2 על השני 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
9
מניחים עטיפה אחרת ישירות על גבי, לחיצה סביב המילוי ואיטום הקצוות. באמצעות חותך רביולי מחורץ, לחתוך ריבועים של רביולי. כל עטיפה מלאה תניב 4 רביולי, נותן לך סך של 12 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
10
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת וממלאים אותה במגבת פשתן.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
11
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 4 ליטרים של מים מלוחים ומשומנים. בזהירות להוסיף קבוצות קטנות של רביולי, על 3 עד 4 בכל פעם. זה ימנע מהם להצטופף בסיר ולהיצמד זה לזה. מבשלים 2 עד 3 דקות. באמצעות מסננת עכביש, להסיר בזהירות את הרביולי ואת המקום על הצלחת. אוהל עם רדיד כדי לשמור על חום ולהמשיך לבשל רביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
במחבת סאוט, חום נשאר 1/4 כוס שמן זית. כאשר כמעט עישון, להוסיף פטריות קצוצות לטגן עד רך רוב הנוזל התאדה, כ 8 דקות. בזהירות לשפוך רוטב עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מחלקים רביולי בין 2 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב עגבניות פטריות ומפזרים פרמזן.