קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות89
מגזין

רביולי תרד ופטריות

רביולי תרד ופטריות
רביולי תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 156 גרם של שומן, וסך הכל 1808 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: רביולי פטריות, רביולי גבינת פטריות, ו רביולי פטריות עם פן אחד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מחממים 1/4 כוס שמן הזית. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל עד שכל הנוזל התאדה מן הפטריות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים תרד ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
הסר מן תערובת חום במקום לתוך הקערה של מעבד מזון. דופק עד שאתה מקבל מרקם גס.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים בקערה ומערבבים מסקרפונה וגבינת פרמזן. בדוק תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בשורה 3 עטיפות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מברשת עם הביצה ו
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
תערובת מים. באמצעות כף, לארגן 4 dollops של המילוי על כל עטיפה 2 בשורה הראשונה 2 על השני 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מניחים עטיפה אחרת ישירות על גבי, לחיצה סביב המילוי ואיטום הקצוות. באמצעות חותך רביולי מחורץ, לחתוך ריבועים של רביולי. כל עטיפה מלאה תניב 4 רביולי, נותן לך סך של 12 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
10
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת וממלאים אותה במגבת פשתן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 4 ליטרים של מים מלוחים ומשומנים. בזהירות להוסיף קבוצות קטנות של רביולי, על 3 עד 4 בכל פעם. זה ימנע מהם להצטופף בסיר ולהיצמד זה לזה. מבשלים 2 עד 3 דקות. באמצעות מסננת עכביש, להסיר בזהירות את הרביולי ואת המקום על הצלחת. אוהל עם רדיד כדי לשמור על חום ולהמשיך לבשל רביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
במחבת סאוט, חום נשאר 1/4 כוס שמן זית. כאשר כמעט עישון, להוסיף פטריות קצוצות לטגן עד רך רוב הנוזל התאדה, כ 8 דקות. בזהירות לשפוך רוטב עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מחלקים רביולי בין 2 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב עגבניות פטריות ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
14
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
17
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
18
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
19
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
20
מוסיפים 1/2 רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
21
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן