רביולי תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 156 גרם של שומן, וסך הכל 1808 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: רביולי פטריות, רביולי גבינת פטריות, ו רביולי פטריות עם פן אחד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מחממים 1/4 כוס שמן הזית. כאשר כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל עד שכל הנוזל התאדה מן הפטריות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תרד ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
הסר מן תערובת חום במקום לתוך הקערה של מעבד מזון. דופק עד שאתה מקבל מרקם גס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בשורה 3 עטיפות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מברשת עם הביצה ו
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
תערובת מים. באמצעות כף, לארגן 4 dollops של המילוי על כל עטיפה 2 בשורה הראשונה 2 על השני 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מניחים עטיפה אחרת ישירות על גבי, לחיצה סביב המילוי ואיטום הקצוות. באמצעות חותך רביולי מחורץ, לחתוך ריבועים של רביולי. כל עטיפה מלאה תניב 4 רביולי, נותן לך סך של 12 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
10
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת וממלאים אותה במגבת פשתן.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 4 ליטרים של מים מלוחים ומשומנים. בזהירות להוסיף קבוצות קטנות של רביולי, על 3 עד 4 בכל פעם. זה ימנע מהם להצטופף בסיר ולהיצמד זה לזה. מבשלים 2 עד 3 דקות. באמצעות מסננת עכביש, להסיר בזהירות את הרביולי ואת המקום על הצלחת. אוהל עם רדיד כדי לשמור על חום ולהמשיך לבשל רביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
במחבת סאוט, חום נשאר 1/4 כוס שמן זית. כאשר כמעט עישון, להוסיף פטריות קצוצות לטגן עד רך רוב הנוזל התאדה, כ 8 דקות. בזהירות לשפוך רוטב עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מחלקים רביולי בין 2 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב עגבניות פטריות ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולי
14
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק