קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

רגאוט ארטישוק האביב עם חזיר ושרי

רגאוט ארטישוק האביב עם חזיר ושרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגוט ארטישוק האביב עם חזיר ושרי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם ציר עוף, חזיר סראנו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו האביב ירקות Ragout, מתכון Ragout האביב, ו האביב ירקות Ragout (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את פול ומבשלים עד רק במכרז, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים את פולי fava במסננת ומניחים אותו מתחת למים זורמים קרים עד השעועית הם קרים מספיק כדי להתמודד. מקלפים בעדינות את העור מהשעועית. תניח את השעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מסננים את המים החומציים יוצרים את הארטישוקים וחותכים כל לב לרוחב לפרוסות בעובי אינץ', כולל הגבעולים. לשפשף את הפרוסות עם הצד לחתוך של חצאי הלימון כדי למנוע שינוי צבע, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
לימוןלימון
מיםמים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מחממים את שמן הזית בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל והחזיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חםחם
6
מוסיפים חצי שום ואת ארטישוקים פרוסים ומבשלים, ערבוב, במשך כ 1 דקה. מכסים חלקית את המחבת וממשיכים לבשל עד הארטישוק כמעט רך, 5 עד 7 דקות, התאמת החום כך הארטישוק לבשל ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
הוסף מספיק מניות בקושי לכסות את הירקות ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים את התבשיל, מכוסה חלקית, עד שכל הירקות רכים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
מלאימלאי
תבשילתבשיל
9
מוסיפים את פולי fava ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
10
מניחים את הפטרוזיליה ואת השום הנותר במכתש, באמצעות עלי, מועכים אותם למשחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
11
מוסיפים את תערובת הפטרוזיליה לנזיד. טעם לתיבול, הוספת מלח ו / או פלפל לפי הצורך ומיץ לימון אם תרצה בכך. מבשלים את התבשיל עד שהטעמים מתמזגים, עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מלחמלח
תבשילתבשיל
12
תן לתבשיל להתקרר להתחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;