רגון עוף ופטריות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? רגון עוף ופטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, תערובת רוטב ספגטי, פולנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו עוף חנוק בסמרטוט פטריות, עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון, ו ראגו פטריות מהיר-תוספת טעימה לסטייק שלך או עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע 4 (12-x 18 אינץ') רדיד גיליונות.
לזרוק יחד עוף,פרוסות פטריות, ותערובת רוטב; מניחים רבע תערובת במרכז כל גיליון נייר. למעלה באופן שווה עם עגבניות.
להעלות 2 צדדים של כל גיליון נייר, לקפל כפול עם כ 1 אינץ ' רחב קפלים. קיפול כפול לכל קצה כדי ליצור חבילה, משאיר מקום למחזור חום בתוך החבילה.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
מבשלים פולנטה על פי הוראות החבילה.
חפיסות נייר פתוחות בזהירות, ומאפשרות לאדים לברוח; רגו כף מעל פולנטה.