קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

רגל טלה איטלקית

רגל טלה איטלקית
המתכון הרגל האיטלקית של כבש מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגל טלה איטלקית, טלה איטלקי Shanks (Zwt II), ו טלה אביבי איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר לפחות 2 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
ניקוז ולהשליך מרינדה מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מניחים צד שומן כבש על מדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, חשוף, ב 325° עבור 2-1 / 4 עד 3 שעות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני, מדחום בשר צריך לקרוא 160°; עשוי היטב, 170°), מתבשל מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני חיתוך.