רגל טלה איטלקית
המתכון הרגל האיטלקית של כבש מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגל טלה איטלקית, טלה איטלקי Shanks (Zwt II), ו טלה אביבי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שמן ותבלינים.
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר לפחות 2 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאריות המרינדה.
ניקוז ולהשליך מרינדה מ כבש.
מניחים צד שומן כבש על מדף במחבת צלייה רדודה.
אופים, חשוף, ב 325° עבור 2-1 / 4 עד 3 שעות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני, מדחום בשר צריך לקרוא 160°; עשוי היטב, 170°), מתבשל מדי פעם עם מרינדה שמורה.
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני חיתוך.