קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

רגל טלה איטלקית

רגל טלה איטלקית
המתכון הרגל האיטלקית של כבש מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגל טלה איטלקית, טלה איטלקי Shanks (Zwt II), ו טלה אביבי איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר לפחות 2 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
ניקוז ולהשליך מרינדה מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מניחים צד שומן כבש על מדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, חשוף, ב 325° עבור 2-1 / 4 עד 3 שעות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני, מדחום בשר צריך לקרוא 160°; עשוי היטב, 170°), מתבשל מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני חיתוך.