קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

רגל טלה איטלקית

רגל טלה איטלקית
המתכון הרגל האיטלקית של כבש מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגל טלה איטלקית, טלה איטלקי Shanks (Zwt II), ו טלה אביבי איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים חצי המרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף כבש. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר לפחות 2 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
ניקוז ולהשליך מרינדה מ כבש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מניחים צד שומן כבש על מדף במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
אופים, חשוף, ב 325° עבור 2-1 / 4 עד 3 שעות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני, מדחום בשר צריך לקרוא 160°; עשוי היטב, 170°), מתבשל מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני חיתוך.