רגל טלה משובצת ברוזמרין ושום
רוזמרין- גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר דל מלח, רוזמרין, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: כבש צלוי משובץ ברוזמרין ושום, מתלה רוסט רוזמרין משובץ שום של כבש, ו בשר חזיר פילה משובץ ברוזמרין ושום.
הוראות
כדי להכין צלי, לקצץ שומן כבש, לחתוך 16 (3/4 אינץ ' עמוק) חריצים לתוך כבש.
שלב 1/4 כוס רוזמרין ושום. כפית על 1/2 תערובת רוזמרין כפית לתוך כל חריץ; לשפשף כבש עם כל תערובת רוזמרין שנותר.
מניחים צלי על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של כבש, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 400 במשך כ 1 1/2 שעות או עד רשם מדחום 140 (בינוני נדיר) כדי 155 (בינוני).
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך. (טמפרטורה של כבש יגדל 5 על עמידה.)
הסר כבש מחבת, שמירה 2 כפות טפטוף לרוטב; לגרד חתיכות משחי עם מרית גומי.
מניחים צלי על מגש; להתחמם. כדי להכין רוטב, יוצקים שאריות שמורות לתוך שקית פלסטיק קטנה zip-top. חותם תיק; לגזור את 1 פינה של תיק.
מסננים את הנוזל לסיר בינוני, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; משליכים שומן.
מוסיפים מרק ורוזמרין sprig לטפטוף במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
שלב פורט ו קורנפלור בקערה קטנה; להוסיף תערובת מרק. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. זרוק רוזמרי sprig.