רגל צולה של כבש עם כל התוספות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 97 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 1480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גזר, רגל של כבש, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 16 שעות. מתכונים דומים: כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו כבש צלוי ותפוחי אדמה צלויים.
הוראות
1
כבש.אני מעדיף לצלות לאט את הטלה שלי ולהגביר את החום בסוף, אז זה המתכון שאני מפרסם, אבל אתה יכול לבשל את הטלה איך שאתה רוצה.
מפזרים קורנית, מרווה, רוזמרין, נענע ואבקת שום נוספת באופן שווה על החלק העליון של הטלה.לבשל כבש בתנור איטי מאוד 100c במשך 3 1/2-4 שעות, להפוך את התנור עד 180c עבור האחרון 1 1/2 ומבשלים עד השחמה ועשה לפי הצורך.
הוסף 1/2 כוס מים רותחים לחמאה ומניה עוף להתמוסס ואז לשפוך את זה לתוך תערובת, להוסיף את שאר המים על פי כיוונים מנות לזכור מינוס חצי כוס כבר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מילוי מוך עם מזלג, להוסיף עוף ומערבבים עד בשילוב טוב.הערה: אם אתה לא יכול לקבל בשר עוף אתה יכול להשתמש פילה עוף רק גאון עם בר לערבב עד שאין גושים של בשר עוף בו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 קילו עוף בשר לבן טחון
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מניחים מלית לתבנית אפייה גדולה או שאני מעדיף להשתמש בשני קטנים כדי שאוכל למקם אחד בכל קצה של השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים בתנור מחומם מראש 200c במשך 35 דקות, עד השחמה על גבי מבושל דרך.הערה: אני עושה את זה מוקדם יותר ביום ופשוט לחמם במיקרוגל.גבינת כרובית ברוקולי.קוצצים ברוקולי וכרובית לפרחים בינוניים וקטנים,
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוסיפים מספיק מים לסיר כדי לכסות ירקות, מוסיפים ברוקולי וכרובית ומרתיחים עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר ומתח לאפשר ירקות לעמוד במשך זמן מה כדי לוודא שכל המים סחוטים, אחרת זה עושה את הרוטב ללכת כל watery.In מחבת חלב חום, להוסיף קצת מים קורנפלור ומערבבים לשפוך לתוך חלב ומערבבים עד תערובת מתעבה, אל תדאג אם זה נראה די עבה זה אמור להיות.מסדרים ברוקולי וכרובית בראש צלחת חסין תנור עם רוטב, מפזרים פירורי לחם וגבינה נוספת מעל ואופים במשך 15-20 ב 180c דקות עד להשחמה ומחומם דרך.הערה: זה יכול להיעשות מראש ומאוחסן במקרר אם אתה עושה את זה לא מפזרים פירורי לחם או גבינה עד ממש לפני הבישול בתנור.תפוחי אדמה.Par להרתיח את תפוחי האדמה בניקוז סיר, במקום בקערה גדולה לכסות עם מים עד מוכן לשימוש.כאשר אתה הופך את התנור עד 180c לבישול הסופי של הטלה, להסיר כבש מהתנור ולהוסיף תפוחי אדמה למגש קלייה, כפית חלק מהמיצים מן הטלה וצולים תפוחי אדמה עם כבש במשך 11/2 השעות האחרונות.סלריק צלוי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
Celeriac
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חותכים סלריאק לתוך טריזים, לשלב טריזים בקערה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Celeriac
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מעבירים פלחי סלריאק לתבנית אפייה עם נורת שום ואופים בתנור 180c במשך כשעה או עד סלריאק הוא רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר סלריק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
נורה שום לחתוך במחצית ולסחוט שום מתוך כל נורה מעל סלריאק, להוסיף פטרוזיליה לזרוק לשלב לשרת עם יוגורט.גזר מתוק.מרתיחים גזר עד רק ניקוז רך. להמס חמאה במחבת להוסיף דבש וגזר לזרוק לשלב ומגישים מיד.תירס טרי על קלח.מקלפים עלים חיצוניים מתירס מסירים את כל הסיביות החדות ושוטפים.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
Celeriac
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים קצת מים למחבת מספיק כדי לכסות את התירס ולהביא לרתיחה, מוסיפים תירס ומרתיחים במשך כ 15 דקות, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
חותכים חמאה לחתיכות ולשפשף מעל תירס חם עד התירס מכוסה היטב, לשרת מיד.פודינג יורקשייר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
18
לטאטא את כל החומרים יחד כדי ליצור בלילה חלקה.לחלק על 2 כפות שמן בין 12 חור פאטי טין.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
חום בתנור חם 220c במשך כמה דקות, להסיר ולשמור על דלת התנור סגורה כדי לשמור על חום. מחלקים את הבלילה בין חורים ולהחזיר לתנור אופים 15-20 דקות או עד הזהב.רוטב.אני לא יכול למצוא דרך עבורם לקבל 3 כפות של מיצי מחבת צלייה תחת מרכיבים אז בבקשה להוסיף את זה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מוסיפים מיצי מחבת לקנקן רוטב עם גרגירים ומוסיפים מים בהתאם לסכום המוצע על המותג של גרגירים שאתה use.To מגישים: לגלף כבש ומניח על מגש גדול עם תפוחי אדמה ופודינג יורקשייר כל המנות האחרות לשרת בנפרד למקם את כל המנות על השולחן לכולם כדי לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב