קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

רגל טלה צלויה עם פסטו נענע שקדים

רגל טלה צלויה עם פסטו נענע שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי של כבש עם פסטו שקדים מנטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 304 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, עלי נענע, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: כבש משופד עם פסטו נענע שקדים, מדפים צלויים של כבש עם תפוחי אדמה חדשים ופסטו נענע, ו כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה.

הוראות

1
הסר חוט מן כבש לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן. יבש טפיחה, העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, ולשפשף עם 1 כף. שמן. צלי פתוח ומתבלים באותו אופן. צ ' יל 1 עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
בלאנש מנטה 3 עד 4 שניות בסיר של מים רותחים (זה יעזור לשמור על עלים בהירים).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים מיד, לשטוף עם מים קרים, בעדינות לגלגל מגבות נייר להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
שים מנטה, שקדים, 1/3 כוס שמן, גרידת לימון ו 2 כפות. מיץ, פתיתי צ ' ילה, 1 כף. מלח, ו 1 1/2 כפית. פלפל במעבד מזון ודופק למשחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
קח כבש מהמקרר על 1 שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מורחים כשליש ממרח בתוך כבש, ומשאירים 1/2-in. גבול. כדי להדביק הנותרים, להוסיף 1 כוס שמן; העונה עם מלח, פלפל, ומיץ לימון יותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מרדדים כבש ולקשור אותו ב 1-in. מרווחים עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבולת ב 1 כף. שמן וטלה חום בכל מקום, 5 עד 8 דקות. החליקו את מחבת הטלה לתנור והפכו את החום ל-25
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
כבש צלוי, צולה כל חצי שעה עם טפטוף מחבת ומתהפך באמצע הדרך, עד שהוא רושם 135 בחלק העבה למדי-נדיר, 1 עד 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תן לצלי לנוח 20 דקות.
12
הסר חוט. פורסים את התבואה ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים