רגל כבש מצופה בזיליקום עם ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל בזיליקום מצופה כבש עם ויניגרט לימון. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 376 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית - 1/3 כוס, מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קארי חזה כבש מצופה עם בזיליקום תאילנדי Raita, כבש מצופה פיסטוק ולימון, ו רגל טלה בצבע ירוק זית ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, כ 5 דקות.
ממלאים קערה קטנה במי קרח. בסיר קטן של מים רותחים, blanch את עלי בזיליקום במשך 10 שניות.
מסננים ומיד עוברים למי הקרח.
מניחים את הבזיליקום במעבד מזון עם כוס 1/3 של שמן מחומם מחית עד חלקה למדי.
מוסיפים את הטוסט, 1 של שיני שום, 2 כפיות של גרידת לימון ו 1/2 כוס של צנוברים ודופק עד קצוץ גס. מתבלים במלח, פלפל וקיין.
מניחים את הטלה על משטח עבודה בצד שומן למטה ומתבלים אותו עם מלח ופלפל. שפשף חצי מתערובת הבזיליקום על הבשר.
מגלגלים את הבשר וקושרים אותו במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח.
במחבת צלייה flameproof, לחמם את 1 כף שמן זית. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מוסיפים את הטלה למחבת הצלייה ומבשלים מעל חום גבוה, מסתובבים מדי פעם, עד להשחים בכל רחבי, 10 דקות.
מוסיפים את החמאה, הקורנית ואת שן השום הנותרת למחבת הצלייה ומבשלים במשך 1 דקה, משפריצים את הטלה.
מעבירים את הטלה לתנור; צולים במשך 1 שעה ו -15 דקות, מסתובבים פעם או פעמיים, עד רושמים מד חום מיידי 130 עבור בינוני-נדיר.
להעביר את הטלה ללוח חיתוך; להסיר את המחרוזות.
מורחים את תערובת הבזיליקום הנותרת על הצלי ומחזירים את הבשר למחבת. לצלות אותו 8 סנטימטרים מהחום במשך 5 דקות, עד הקרום הוא השחמה קלות רוחש.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך; תן לנוח 20 דקות.
בינתיים, בקערה, להקציף את מיץ לימון עם חרדל.
לטאטא את 1/3 כוס הנותרים של השמן, 1/4 כוס צנוברים, 1 כפית גרידת לימון ואת בזיליקום קצוץ; העונה עם מלח ופלפל. חותכים את הבשר; להעביר צלחות.