רגל כבש מצופה מרווה עם סלסה אננס-פקאן
המתכון רגל מרווה מצופה כבש עם סלסה אננס פקאן יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 273 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרווה, שיני שום, סלסה אננס פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כבש מצופה פקאן ומרווה, טרגון-צלעות כבש במרינדה עם רוטב פקאן אננס, ו מתלה מרווה מצופה-o-כבש זיגוג פום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
חותכים כ 16 חריצים (בערך 1/2" עמוק) לתוך כבש; להכניס פרוסות שום כמות קטנה של שמן מתובל לתוך כל חריץ. לשפשף את השמן שנותר על פני השטח כולו של כבש.
מניחים כבש על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של צלי, לוודא שזה לא נוגע עצם או שומן.
אופים ב 500 במשך 20 דקות; להפחית את הטמפרטורה ל 300, ואופים 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 150 (נדיר בינוני) או 160 (בינוני).
בואו לעמוד 10 דקות. פרוס כבש באלכסון על פני התבואה.
מגישים עם סלסה אננס פקאן.