קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, לחם בירה כהה מייפל דבש, ו צלי בסיר יין אדום עם דבש ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
פתח את רגל הטלה ועונה בפנים עם חצי שום, חצי עלי הטימין, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. קשור את הטלה בחוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רגל טלהרגל טלה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים אותו במחבת צלייה, מתבלים במלח ופלפל, ומברישים אותו בשמן זית. בקערה מערבבים את הבירה, דבש, שום שנותר ותימין, גרגרי ערער, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את זה על הכבש ומכניסים את מחבת הקלייה לתנור. מיד להפוך את התנור עד 325 מעלות F. Baste כל 10 דקות. מבשלים 12 עד 13 דקות לכל פאונד עבור נדיר בינוני או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הצלי מהתנור, לכסות אותו באופן רופף עם נייר ולאפשר לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים עם טיפות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)