רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, לחם בירה כהה מייפל דבש, ו צלי בסיר יין אדום עם דבש ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
פתח את רגל הטלה ועונה בפנים עם חצי שום, חצי עלי הטימין, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. קשור את הטלה בחוט.
מניחים אותו במחבת צלייה, מתבלים במלח ופלפל, ומברישים אותו בשמן זית. בקערה מערבבים את הבירה, דבש, שום שנותר ותימין, גרגרי ערער, ועלי דפנה.
יוצקים את זה על הכבש ומכניסים את מחבת הקלייה לתנור. מיד להפוך את התנור עד 325 מעלות F. Baste כל 10 דקות. מבשלים 12 עד 13 דקות לכל פאונד עבור נדיר בינוני או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F.
הסר את הצלי מהתנור, לכסות אותו באופן רופף עם נייר ולאפשר לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני גילוף.