קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, לחם בירה כהה מייפל דבש, ו צלי בסיר יין אדום עם דבש ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פתח את רגל הטלה ועונה בפנים עם חצי שום, חצי עלי הטימין, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. קשור את הטלה בחוט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
רגל טלהרגל טלה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים אותו במחבת צלייה, מתבלים במלח ופלפל, ומברישים אותו בשמן זית. בקערה מערבבים את הבירה, דבש, שום שנותר ותימין, גרגרי ערער, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את זה על הכבש ומכניסים את מחבת הקלייה לתנור. מיד להפוך את התנור עד 325 מעלות F. Baste כל 10 דקות. מבשלים 12 עד 13 דקות לכל פאונד עבור נדיר בינוני או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הצלי מהתנור, לכסות אותו באופן רופף עם נייר ולאפשר לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם טיפות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף