זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, לחם בירה כהה מייפל דבש, ו צלי בסיר יין אדום עם דבש ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פתח את רגל הטלה ועונה בפנים עם חצי שום, חצי עלי הטימין, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. קשור את הטלה בחוט.
מניחים אותו במחבת צלייה, מתבלים במלח ופלפל, ומברישים אותו בשמן זית. בקערה מערבבים את הבירה, דבש, שום שנותר ותימין, גרגרי ערער, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את זה על הכבש ומכניסים את מחבת הקלייה לתנור. מיד להפוך את התנור עד 325 מעלות F. Baste כל 10 דקות. מבשלים 12 עד 13 דקות לכל פאונד עבור נדיר בינוני או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F.