קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין

רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה מושלם עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו רגל צולה של כבש עם בירה כהה, דבש ותימין, לחם בירה כהה מייפל דבש, ו צלי בסיר יין אדום עם דבש ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פתח את רגל הטלה ועונה בפנים עם חצי שום, חצי עלי הטימין, 1 כף שמן זית, מלח ופלפל. קשור את הטלה בחוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רגל טלהרגל טלה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מניחים אותו במחבת צלייה, מתבלים במלח ופלפל, ומברישים אותו בשמן זית. בקערה מערבבים את הבירה, דבש, שום שנותר ותימין, גרגרי ערער, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את זה על הכבש ומכניסים את מחבת הקלייה לתנור. מיד להפוך את התנור עד 325 מעלות F. Baste כל 10 דקות. מבשלים 12 עד 13 דקות לכל פאונד עבור נדיר בינוני או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 עד 135 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הצלי מהתנור, לכסות אותו באופן רופף עם נייר ולאפשר לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם טיפות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות