רגל צולה של כבש עם רוזמרין
רגל צלי של כבש עם רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מלח ים גס, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כבש צלוי רוזמרין, רגל צולה של כבש עם רוזמרין, ו רגל צולה של כבש עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הדבש, חרדל, רוזמרין, פלפל שחור טחון, גרידת לימון ושום.
מערבבים היטב להחיל על הטלה. לכסות ולשרות במקרר לילה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים כבש על מדף במחבת צלייה ומפזרים מלח לפי הטעם.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות c) וצולים במשך 55 עד 60 דקות יותר עבור נדיר בינוני. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
תן לצלי לנוח כ -10 דקות לפני גילוף.