קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

רגל צולה של כבש עם רוזמרין

רגל צולה של כבש עם רוזמרין
רגל צלי של כבש עם רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, מלח ים גס, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כבש צלוי רוזמרין, רגל צולה של כבש עם רוזמרין, ו רגל צולה של כבש עם רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הדבש, חרדל, רוזמרין, פלפל שחור טחון, גרידת לימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים היטב להחיל על הטלה. לכסות ולשרות במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים כבש על מדף במחבת צלייה ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 20 דקות, ואז להפחית את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות c) וצולים במשך 55 עד 60 דקות יותר עבור נדיר בינוני. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
תן לצלי לנוח כ -10 דקות לפני גילוף.