קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות32
מגזין

רגל צלי הדר והרב של כבש

רגל צלי הדר והרב של כבש
עשב והדר צלוי רגל של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חומץ בלסמי, כמון טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלי חזיר עם פירות הדר, כבש צלוי איטי עם קינמון, שומר והדרים, ו רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום.

הוראות

1
מערבבים את 11 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים כבש במחבת צלייה; לשפשף עם תערובת שום. מכסים בניילון נצמד, ומקררים למשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר כבש מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מפזרים כבש עם 1 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מניחים כבש על המדף של מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול, ומניחים מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
בואו כבש לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כבש צלוי ב-425 ל-30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר טלה מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 135 או עד למידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד במשך 20 דקות; פרוסה.