רגל צלי הדר והרב של כבש
עשב והדר צלוי רגל של כבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חומץ בלסמי, כמון טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלי חזיר עם פירות הדר, כבש צלוי איטי עם קינמון, שומר והדרים, ו רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום.
הוראות
מערבבים את 11 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מניחים כבש במחבת צלייה; לשפשף עם תערובת שום. מכסים בניילון נצמד, ומקררים למשך 8 שעות או לילה.
מפזרים כבש עם 1 כפית מלח ופלפל שחור.
מניחים כבש על המדף של מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול, ומניחים מתלה במחבת.
בואו כבש לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
כבש צלוי ב-425 ל-30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר טלה מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 135 או עד למידת העדינות הרצויה.
בואו לעמוד במשך 20 דקות; פרוסה.