רגל קבב כבש עם זיגוג רימון
רגל של קבב כבש עם זיגוג רימון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 325 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם arrowroot, פפריקה, jalapeño צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קבב כבש עם זיגוג רימון, מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, ו קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. בקערה רדודה, לשלב את השום, מלח, כוסברה, הל ופפריקה.
מוסיפים את הכבש ואת השמן ומעילים את הבשר בתערובת התבלינים. חוט את הכבש, פלפלים אדומים ובצל על שיפודי מתכת, לסירוגין את הבשר והירקות.
בסיר קטן, להמס את הסוכר על חום מתון עד שהוא caramelizes, על 4 דקות.
מוסיפים את החומץ ומרתיחים במשך 1 דקה.
מוסיפים את המניה עוף, מולסה רימון וצ ' ילה ומרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, כ 8 דקות. מערבבים את arrowroot מומס.
גריל הקבב על חום גבוה מאוד או מטגן, פונה לעתים קרובות, במשך 2 דקות. להעביר את הקבב לחלק קריר יותר של הגריל או רחוק יותר מן המטגן מברשת אותם בכל רחבי עם זיגוג. גריל או צלייה במשך כ 8 דקות, הופך פעם אחת, עד הבשר הוא מעט ורוד בפנים. מסדרים את הקבב על מגש טפטוף עם זיגוג הנותרים.