תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רגל של כבש ממולא פטריות בר וירקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רגל של כבש, מלח, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות, פטריות ממולאות בפטריות עם אורז בר וגבינת עיזים, ו פטריות בר קוסקוס כבש ממולא Kabocha סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים chard שוויצרי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז. לסחוט chard יבש, ואז דק קוצצים מספיק כדי למדוד 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
3
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ממיסים חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פטריות בר, בצל ו 1 שן שום טחון ו sauté עד פטריות מכרז, על 6 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מעבירים לקערה עם צ ' ארד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים פירורי לחם, שמנת, 1 כף רוזמרין, 1 כף טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים כדי להתמזג. (ניתן להכין 1 יום קדימה; מכסים ומקררים. לפני המשך, מערבבים פטריות מלית במחבת מעל חום בינוני גבוה עד רק פושרת.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 218°. טלה butterflied פתוח כמו ספר ומקום לחתוך בצד על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10
מערבבים עגל וביצה לתוך מלית פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מורחים באופן שווה על כבש; הקש לדבוק. החל בקצה צר, להפשיל כבש בחוזקה, סוגר מילוי. להדק את הקצוות עם שיפודי עוף. לשפשף מחוץ כבש עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז עם הנותרים 1/2 כף רוזמרין, ו 1/2 כף טימין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עופות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובה
10 לחמניות לבנות
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מפזרים מלח ופלפל. לקשור כבש עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ ' כדי להחזיק צורה. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך כמה חריצים עמוק 1 אינץ ' בחלק העליון של כבש, המרווח בנפרד; הכנס 1 פרוסת שום לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
רול פירות צהוב אחד
13
מניחים כבש על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
כבש צלוי כדי doneness הרצוי או עד מדחום מיד לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם כבש 57° עד140 עבור בינוני-נדיר, על 1 שעה 25 דקות.