רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר
רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 988 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, גזר, ברווז רגל ירך חתיכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר, רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט הראשון 4 מרכיבים מחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה מטחנת מרגמה או תבלין; לטחון לאבקה גסה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים במלח. מסדרים רגלי ברווז על תבנית אפייה מעוטרת; מפזרים תערובת תבלינים על כל הצדדים. מקררים שנחשפו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 300°f. ברווז בעדינות כדי להסיר לחות, הסרת תערובת תבלינים קטנה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, עד העור הוא פריך וחום, על 7 דקות. הפעל רגלי ברווז ומבשלים עד חום, כ 3 דקות יותר, ניקוז שומן ממחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העבר רגלי ברווז למחבת צלייה, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מחבת מחום; להוסיף ברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף יין. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
יוצקים תערובת על ברווז במחבת. הכנס טריזי בצל, שיני שום, קליפת לימון, ועלי דפנה בין רגלי ברווז. לפזר גזר וזיתים מעל. מכסים בנייר כסף. ברווז צם בתנור 1 שעה. הפוך את הרגליים; לאפשר ירקות ליפול לתוך מרק. כיסוי; braise עד הברווז הוא רך בשר נופל מעצמות, על 1 שעה יותר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי וצינה. לחמם מחדש ב 350°f תנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזיר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רגל ברווז
גב שומן חזיר
בלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
העברת 6 רגלי ברווז, עור בצד למעלה, גיליון אפייה rimmed. אוהל עם רדיד (כיסוי וצינה נותרו 4 רגליים לשאריות).