רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר
רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 988 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, גזר, ברווז רגל ירך חתיכות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר, רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט הראשון 4 מרכיבים מחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
העברה מטחנת מרגמה או תבלין; לטחון לאבקה גסה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים במלח. מסדרים רגלי ברווז על תבנית אפייה מעוטרת; מפזרים תערובת תבלינים על כל הצדדים. מקררים שנחשפו בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל 300°f. ברווז בעדינות כדי להסיר לחות, הסרת תערובת תבלינים קטנה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, עד העור הוא פריך וחום, על 7 דקות. הפעל רגלי ברווז ומבשלים עד חום, כ 3 דקות יותר, ניקוז שומן ממחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
העבר רגלי ברווז למחבת צלייה, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
7
יוצקים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מחבת מחום; להוסיף ברנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, גירוד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להוסיף יין. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
11
יוצקים תערובת על ברווז במחבת. הכנס טריזי בצל, שיני שום, קליפת לימון, ועלי דפנה בין רגלי ברווז. לפזר גזר וזיתים מעל. מכסים בנייר כסף. ברווז צם בתנור 1 שעה. הפוך את הרגליים; לאפשר ירקות ליפול לתוך מרק. כיסוי; braise עד הברווז הוא רך בשר נופל מעצמות, על 1 שעה יותר. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי וצינה. לחמם מחדש ב 350°f תנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רגל ברווז
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בלילת לחם תירס
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות