רגלי הודו צלויות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? רגלי הודו צלויות יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1511 קלוריות, 134 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח, מולסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו רגלי הודו צלויות בעשב, Caveman Pops (Aka קלוי רגלי טורקיה), ו קל בתנור קלויים ברביקיו רגלי טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המלח והסוכר לתוך שקית גדולה resealable.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את רגלי טורקיה, ולסחוט את השקית כדי להמיס מלח וסוכר. לטבול את רגלי טורקיה במי מלח, ולאטום את התיק. להכניס למקרר לפחות 2 שעות למלח.
בסיר, מערבבים יחד את היין הלבן, מולסה רימון, סוכר חום, מולסה רגילה, חומץ, קטשופ ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי. מתבלים עם 1 כף מרווה ו 1 כף של טימין. לטעום ולהתאים סוכר, מלח ופלפל אם תרצה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר את רגלי ההודו מן המלח להתייבש עם מגבות נייר. זרוק את המלח.
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברזל יצוק יעבוד היטב. מטגנים את טורקיה, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים.
מניחים את המחבת עם תרנגול ההודו לתנור.
הצלי נחשף במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר ולהפוך את הרגליים. מתבלים עם חלק מהתימין והמרווה הנותרים, ומכניסים חלק מהרוטב על הרגליים למעיל. חזור לתנור למשך 30 דקות נוספות.
חזור שוב על התיבול והתבל עם הרוטב, וחזור לתנור. צלוי במשך 15 דקות נוספות, ואז לבדוק את doneness. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 180 מעלות F (82 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מגישים הודו עם רוטב שנותר בצד.