רובע עוף ברוזמרין-שום
רובע עוף ברוזמרין ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רוזמרין, מגורי רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו מגורי עוף צלויים שום, מגורי העוף של איב, ו מגורי רגל עוף צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גזר בשכבה אחת ב 5-qt. בישול איטי.
הסר את העור מן העוף, לקצץ שומן. מערבבים יחד רוזמרין, pimentn, 1 1/2 כפית. מלח, ו-1 כפית. פפר. לשפשף תערובת על עוף.
שום מוקפץ ב 3 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד חום זהוב.
מעבירים לקערה באמצעות כף מחוררת; שומרים שמן במחבת. מבשלים חצי עוף בשמן שמור במחבת 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב עמוק.
העברה לבישול איטי, שמירה על טפטוף במחבת. חזור עם עוף שנותר.
מוסיפים מרק ושום לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; לשפוך על עוף בבישול איטי. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כפית. שמן ונותר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל; להוסיף לבישול איטי. לכסות ולבשל עוד 2 שעות.
להעביר עוף ותפוחי אדמה למגש הגשה, ויוצקים מיצים מתבשל איטי דרך מסננת רשת תיל בסדר לקערה; שומן רזה ממיצים.
מגישים מיד עם עוף ותפוחי אדמה.
האמנות של בראונינג בשרים ועופות לפני רותח בבישול איטי מניב עומק גדול של טעם בתוספת מצגת תמונה מושלמת, אז אל תתפתו לדלג על זה. ראשית, לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר לפני תיבול. הגדר נירוסטה כבדה או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב (לא nonstick) מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות או עד חם מספיק עבור השמן להבהב-הבשר צריך לשרוק ולרחוש ברגע שהוא פוגע במחבת. הקפד לא לצופף את המחבת; עושה זאת טיפות טמפ, גרימת הבשר קיטור ולא ליצור קרום פריך. אל תהפוך את הבשר עד התחתון הוא משחימים היטב.