רוברט אי לי בונדט
רוברט א ' לי Bundt הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ תפוזים, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל התירס של רוברט, יותר טוב מרוברט רדפורד., ו רוברט רדפורד..
הוראות
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, פועם במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מוסיפים 2 כפית. גרידה כתומה, 1 כפית. גרידת לימון, ומיץ לימון טרי 1/4 כוס.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית ומשוריינת 10 אינץ ' (12 כוס).
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
לטאטא יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, הנותרים 2 כפית. גרידת תפוז ו-1 כפית. גרידת לימון עד חלקה. כף מעל עוגה.