רוגלך של ג'ייסון ויינר
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תבשיל וינר, שניצל וינר עם סלט תפוחי אדמה ראוי, ו מקרוני וגבינה של ג'ייסון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: דופק את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון עד לשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד התערובת דומה חול גס עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מוסיף את גבינת שמנת ושמנת חמוצה עד הבלילה מגיע יחד לתוך בצק מחוספס. להפוך את הבצק מתוך הקערה על משטח עבודה משוריין ולחלק ל 4 מנות. לטפוח כל חלק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, וצינה במקרר, כ 45 דקות. בינתיים, בצע את אחד משלושת הסתימות הבאות.
שים את הצימוקים בסיר בינוני לכסות עם המים.
מוסיפים את הסוכר, המלח, הקינמון והוניל. מבשלים על אש נמוכה עד שכמעט כל המים נספגים והצימוקים מנופחים.
מעביר את רוטב הצימוקים לבלנדר או מעבד מזון ודופק.
מוסיפים את האגוזים ומעבדים שוב כדי ליצור משחה.
מוסיפים את הרום לפי הטעם, ומניחים בצד להתקרר.
שים את משמשים בסיר בינוני לכסות עם המים.
מוסיפים את הסוכר, המלח, הקינמון והוניל. מבשלים על אש נמוכה עד שכמעט כל המים נספגים ומשמשים רכים ומנומרים.
מעבירים את רוטב משמש לבלנדר או מעבד מזון ודופק.
מוסיפים את האגוזים והמרמלדה, ומעבדים שוב כדי ליצור משחה.
מוסיפים את הברנדי לפי הטעם, ומניחים בצד להתקרר.
למילוי השוקולד: לטחון את האגוזים עד קנס במעבד מזון, ולהניח בצד.
מניחים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול.
מוסיפים את הסוכר, הוניל והחמאה, ומתיכים על אש נמוכה.
הסר מהחום ומערבבים את הריבה והאגוזים.
מוסיפים את הליקר לפי הטעם, ומניחים בצד להתקרר.
כדי לסיים את העוגיות: מחממים התנור ל 191°. קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
מגלגלים 1 חלק מהבצק לתוך מלבן בעובי של רבע אינץ'.
מורחים על המילוי. החל מהצד הארוך, מגלגלים את הבצק כדי ליצור גליל הדוק. לשטח אותו קצת, ולעטוף בניילון נצמד.
מניחים את הגליל במקפיא או במקרר, וממשיכים בתהליך זה עם שאר חלקי הבצק.
חותכים את הצילינדרים לחתיכות ½ 1 אינץ', ומניחים כל צד תפר חתיכה למטה על המחבתות מוכנות.
מקציפים את חלמוני הביצה ומברישים מעל צמרות.
אופים כ 25 דקות, או עד הזהב ופריך. מגניב לכמה דקות על הסירים.
להעביר את rugelach למתלה חוט להתקרר לחלוטין.