רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן
אם יש לכם לימון, שיני שום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן, חמאה פיקנטית ברקת עוף מטוגן, ו תנור רוזמרין ברקת עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את הבצל ואת השום בשמן עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 3 כפות מלח לאחר הבצל והשום בישלו במשך 30 שניות בערך.
מוסיפים את הרוזמרין ומבשלים כדי לחמם אותו, 30 שניות בערך.
מוסיפים את המים והלימון, סוחטים את המיץ מן הפרוסות לתוך המים ומסירים כל זרעים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את המלח.
הסר מהחום ולאפשר למלח להתקרר. מקררים עד שמצוננים.
מניחים את כל חתיכות העוף בשקית ניילון גדולה וחזקה. מניחים את התיק בקערה גדולה לתמיכה.
יוצקים את מי מלח מקורר ארומטיקה לתוך התיק. אטמו את השקית כך שתסירו כמה שיותר אוויר והתרנגולת שקועה במי מלח. מקררים בין 8 ל-24 שעות, ומסיטים את השק מדי פעם כדי לחלק מחדש את מי המלח והעוף.
הסר את העוף מן המלח, לשטוף מתחת למים קרים, לטפוח יבש, ולהגדיר על מתלה או על מגבות נייר. העוף יכול להיות בקירור עד 3 ימים לפני שאתה מבשל אותו, או שזה יכול להיות מבושל מיד. באופן אידיאלי, זה צריך להיות בקירור, חשוף, ליום לייבש את העור, אבל בדרך כלל אני לא יכול לחכות כדי להתחיל לבשל אותו.
מערבבים את הקמח, פלפל שחור, פפריקה, מלח ים, קאיין ואבקת אפייה בקערה.
להקציף כדי להפיץ את החומרים. מחלקים את התערובת בין שתי קערות.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה שלישית. הגדר מתלה על תבנית/מגש אפייה. לדלות את העוף בקמח, לנער את העודף, ולהגדיר את החלקים מאובקים על המדף. לטבול את החלקים בחמאה, ואז לדלות אותם באגרסיביות בקערת הקמח השנייה ולהחזיר אותם למדף.
שמן חום במחבת לטיגון עמוק עד 177° / 180°C.
הוסף כמה חתיכות עוף שאתה יכול בלי צפיפות המחבת. מבשלים את העוף, הופכים את החלקים מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך, 12 עד 15 דקות בהתאם לגודלם.
הסר למדף נקי ולאפשר להם לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מתוך עשרים של Ruhlman על ידי מייקל Ruhlman. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Michael Ruhlman; photographs copyright © 2011 by Donna Turner Ruhlman. Published by Chronicle Books LLC.