רוזמרין, דבש, ועוגת תאנה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 477 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 466 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם דבש, סודה לשתיה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, דבש ורוזמרין הפוך עוגת תאנה, ו עוגה יבשה עם תפוזים, דבש ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל-350°F. מעיל 9 אינץ ' מחבת קפיץ עגול עם ספריי בישול. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח; להפריש. דופק סוכר, רוזמרין, גרידת תפוזים במעבד מזון עד לא גדילי zest להישאר רוזמרין הוא קצוץ גס (ראה הערה לעיל).
בקערה גדולה, לנצח חמאה, שמן, רוזמרין לימון סוכר במהירות בינונית עד אור, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הוסף דבש ומכה רק עד incorporated.
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
להוסיף וניל לנצח שוב, רק כדי לשלב, על 10 שניות.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד tester עוגה מוכנס עוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך אפייה.
העברת עוגה למתלה קירור להגדיר בתוך תבנית אפייה מגניב במחבת 10 דקות.
לשחרר springform ולהפוך עוגה על מתלה קירור; להסיר את החלק התחתון של springform. הפוך את העוגה שוב מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
עבור התאנים והרכבה: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תאנים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד התאנים לרכך, כ 3 דקות. מערבבים בדבש ולהסיר מחום.
עם סכין משונן, לחתוך על 1/8 אינץ ' מעל העוגה. תאנים בכפית ומיצים משוחררים על גבי עוגה.