תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין הדר מיסו שפשף טורקיה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הדרים רוזמרין שפשף טורקיה, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו חמאת רוזמרין-שפשף הודו עם רוטב פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
דופק על 1/4 של טבעות בצל, בתוספת רוזמרין ושום במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים פלפל שחור, תיבול עוף, הדבק מיסו פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חמאה ופרה-תערובת יופיע מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
4
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם מראש עד 177°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ואז לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר של השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועיסוי מבחוץ להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים פרוסת לימון בתוך טבעת פלפל להחליק מתחת לעור, מיצוב באופן שווה על השד ומקלות תיפוף. חזור עם הנותרים פלפל פרוסות לימון עד תוצאות דפוס נעים.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים חלל עם מלח מתובל. חלל דברים עם לימון תפוז רבעים, לסחוט מיץ לתוך חלל כמו שאתה הולך, ולקפל את עור הצוואר דש לתוך החלל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
7
לשפשף את טורקיה עם 2 כפות שמן. לנער 1 כף קמח בשקית קלייה בתנור, שכבת התחתון של התיק עם בצל ופרוסות סלרי, ומניחים את התיק למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים הודו על גבי בצל וסלרי בשקית וסגור תיק עם עניבה כלולה בתיבה.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון של התיק, לפי ההוראות. צלי על פי הוראות החבילה, על 2 1/2 עד 3 שעות, או עד טיימר קופץ החוצה.
10
הסר מהתנור ולתת לשבת בשקית במשך 30 דקות.
11
הסר טורקיה מהשקית.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים מיצי פאן לתוך סיר 3 ליטר ו לרפרף את עודף שומן, אם תרצה בכך.
13
מוסיפים 4 כוסות טורקיה למיצי פאן ומביאים לרתיחה. בעוד המניה מגיעה לרתיחה, להקציף יחד מים קורנפלור. לאט לאט לשפוך תערובת קורנפלור לתוך מניה רותחים, לטאטא ברציפות. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד שהרוטב מתעבה ונקי. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.