קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

רוזמרין-סולת עגול עם שומשום ומלח ים

רוזמרין-סולת עגול עם שומשום ומלח ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין-סולת עגול עם שומשום ומלח ים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, רוזמרין, קמח סולת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בייגלה מלח רוזמרין עם רוטב גבינת צ'דר רוזמרין, סלמון מיסו עם מלח שומשום, ו אדממה עם מלח שומשום סיד.

הוראות

1
מניחים 1/4 כוסות מים חמים בקערה בינונית; מפזרים שמרים מעל ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך.
3
להקציף כדי לפזר שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח כל המטרה; להקציף עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר (כ 24°) עד בצורת בועות תערובת שמרים יש יותר מ הוכפל נפח, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
להקציף נשאר 1/2 כוס מים חמים, שמן זית, ורוזמרין בקערה גדולה להתמזג. באמצעות מרית גומי, מערבבים בקמח סולת ו -2 כפיות מלח ים דק גרגר (הבצק יהיה יבש מאוד). מערבבים בתערובת שמרים. עבודה 3/4 כוס קמח כל המטרה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, הוספת קמח כל המטרה על ידי כף אם דביק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קמח סולתקמח סולת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן לנוח 5 דקות. ללוש עד הבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ עם אגודל, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
שמן קל קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מעבירים בצק לקערה; פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
11
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. לשטח את הבצק לתוך מלבן 18x12 אינץ'. החל מ 1 צד ארוך, להתגלגל בחוזקה כדי ליצור 2 1/2 אינץ 'קוטר, 20 אינץ' ארוך יומן. עם צד התפר למטה, צורה להיכנס טבעת, הוספת קצה 1 לתוך הקצה השני; תפר חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מפזרים גיליון עם קמח סולת נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
14
העברת טבעת בצק לגיליון מוכן, עיצוב מחדש לפי הצורך כדי ליצור מעגל חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
מפזרים 1 1/2 כפיות זרעי שומשום, הקשה קלות לדבוק. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
תנו ללחם לעלות בטמפרטורת החדר עד שכמעט הוכפל בנפח, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
17
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
הסר ניילון נצמד מלחם. באמצעות סכין חדה, לחתוך 1/4 אינץ ' עמוק לחתוך את כל הדרך סביב החלק העליון של כיכר. לרסס לחם קלות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מפזרים 1 1/2 כפיות זרעי שומשום 1 כפית מלח גרגר גס.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
20
העבר לתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
אופים לחם 15 דקות, ריסוס קל עם מים כל 5 דקות. המשך לאפות ללא ריסוס עד הלחם הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
להעביר לחם מתלה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
23
* קמח סולת זמין בחנויות מזון מיוחדות, בשווקים איטלקיים ובמרכולים מסוימים.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת