רוזמרין-סולת עגול עם שומשום ומלח ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין-סולת עגול עם שומשום ומלח ים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, רוזמרין, קמח סולת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בייגלה מלח רוזמרין עם רוטב גבינת צ'דר רוזמרין, סלמון מיסו עם מלח שומשום, ו אדממה עם מלח שומשום סיד.
הוראות
מניחים 1/4 כוסות מים חמים בקערה בינונית; מפזרים שמרים מעל ומערבבים להתמזג.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך.
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח כל המטרה; להקציף עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר (כ 24°) עד בצורת בועות תערובת שמרים יש יותר מ הוכפל נפח, כ 45 דקות.
להקציף נשאר 1/2 כוס מים חמים, שמן זית, ורוזמרין בקערה גדולה להתמזג. באמצעות מרית גומי, מערבבים בקמח סולת ו -2 כפיות מלח ים דק גרגר (הבצק יהיה יבש מאוד). מערבבים בתערובת שמרים. עבודה 3/4 כוס קמח כל המטרה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, הוספת קמח כל המטרה על ידי כף אם דביק.
תן לנוח 5 דקות. ללוש עד הבצק קופץ בחזרה כאשר לחוץ עם אגודל, על 8 דקות.
מעבירים בצק לקערה; פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. לשטח את הבצק לתוך מלבן 18x12 אינץ'. החל מ 1 צד ארוך, להתגלגל בחוזקה כדי ליצור 2 1/2 אינץ 'קוטר, 20 אינץ' ארוך יומן. עם צד התפר למטה, צורה להיכנס טבעת, הוספת קצה 1 לתוך הקצה השני; תפר חלק.
מפזרים גיליון עם קמח סולת נוסף.
העברת טבעת בצק לגיליון מוכן, עיצוב מחדש לפי הצורך כדי ליצור מעגל חלק.
מפזרים 1 1/2 כפיות זרעי שומשום, הקשה קלות לדבוק. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
תנו ללחם לעלות בטמפרטורת החדר עד שכמעט הוכפל בנפח, בערך 45 דקות.
הסר ניילון נצמד מלחם. באמצעות סכין חדה, לחתוך 1/4 אינץ ' עמוק לחתוך את כל הדרך סביב החלק העליון של כיכר. לרסס לחם קלות עם מים.
מפזרים 1 1/2 כפיות זרעי שומשום 1 כפית מלח גרגר גס.
אופים לחם 15 דקות, ריסוס קל עם מים כל 5 דקות. המשך לאפות ללא ריסוס עד הלחם הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, כ 30 דקות יותר.
להעביר לחם מתלה מגניב לחלוטין.
* קמח סולת זמין בחנויות מזון מיוחדות, בשווקים איטלקיים ובמרכולים מסוימים.