רוזמרין-עוף ג'ינג'ר
עוף רוזמרין-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, עוף צלוי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו רוזמרין מבעבע-לימונדה ג'ינג'ר, קוקטייל ג'ינג'ר-רוזמרין לימון-טיפה, ו קרם של מרק גזר עם ג'ינג'ר ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן.
מניחים עוף, חזה למטה, על משטח חיתוך.
חותכים עוף חצי לאורכו לאורך עמוד השדרה (לא לחתוך דרך עצם החזה). תהפוך את העוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב רוזמרין ואת 10 המרכיבים הבאים (באמצעות מיץ). לשפשף תערובת שום תחת עור משוחרר ועל פני השטח של עוף.
חותכים חריץ 1 אינץ ' בעור בתחתית כל חצי שד; להכניס טיפים של מקלות תיפוף לחריצים.
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה zip-top; שקית חותם. מקררים לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
הוסף מים למחבת לעומק של 1/4 אינץ'.
אופים ב 425 במשך 40 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 18
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 5 דקות, ולהשליך את העור.