רוזמרין פולנטה
רוזמרי פולנטה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי רוזמרין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו רוזמרין פרמזן פולנטה, חזיר עם רוזמרין פולנטה, ו כיכרות פולנטה רוזמרין בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין, מלח, ופלפל וטחון במשך 1 דקה.
מוסיפים את ציר העוף, חצי, וחלב ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ומפזר לאט את קמח התירס לחלב החם תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך כמה דקות, עד מעובה מבעבע. את החום, מערבבים בפרמזן.
יוצקים למחבת 9 על 13 על ידי 2 אינץ', להחליק את החלק העליון, ומקרר עד המשרד וקר.
חותכים את פולנטה צונן לתוך 12 ריבועים, כפי שהיית עושה עם בראוניז. הרם כל אחד החוצה עם מרית לחתוך באלכסון למשולשים. אבק כל משולש בקלילות בקמח.
מחממים 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה לטגן ולבשל את המשולשים בקבוצות על חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד השחיתו מבחוץ ומחומם בפנים.
הוסף עוד חמאה ושמן, לפי הצורך.