רוטב אנצ'ו-פלפל אדום
רוטב אנצ'ו-פלפל אדום נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. לרוטב הזה יש 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, שמן canolan, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תרמילי אנצ ' ו בקערה ומכסה במים רותחים.
בואו לשבת במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הגבעולים והזרעים וקוצצים גס. שמור את הנוזל השריה.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, הפלפלים וצ 'ילי אנצ' ו ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות ונשברות והנוזל מתעבה, 20 עד 30 דקות.
בואו מגניב עבור על בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את החומץ, דבש, מלח, פלפל, לפי הטעם, כוסברה ודופק כמה פעמים רק כדי לשלב.
העברה למכל מכוסה ומקרר עד מוכן לשימוש.