. אם יש לך עגבניות, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: רוטב ארביאטה, רוטב ארביאטה, ו רוטב ארביאטה מהיר.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה או בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בצל מטגן ושום בשמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים ביין, סוכר, בזיליקום, פלפל אדום, רסק עגבניות, מיץ לימון, תיבול איטלקי, פלפל שחור ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים חשפו כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים פטרוזיליה. מצקת על הפסטה המבושלת החמה על פי בחירתך.