רוטב בקר טחון
רוטב בשר בקר טחון המתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 91 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 16. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, תיבול עופות, סלרי ומרק עוף. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון.
הוראות
במחבת, בשר בקר חום; ניקוז.
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
העברה ל-3-קאט. תבנית אפייה שצופה בתרסיס בישול.
מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 שעות. חושפים ואופים 10 דקות יותר או עד שההלבשה משחימה קלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
![לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר לעצב את' לה קוב סיידה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין באה לידי ביטוי בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לסוויטריטיף. הדרים ופירות לבנים שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי תסיסה עדינה, להפוך אותו ליווי אידיאלי עופות ודגים הטובים ביותר.