רוטב ברביקיו אפרסק
המתכון רוטב ברביקיו אפרסק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. לרוטב הזה יש 63 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פלפל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב ברביקיו אפרסק-בורבון, קל אפרסק צ'יפוטלה רוטב ברביקיו, ו צלעות חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אפרסקים, פלפל שחור, מלח ושום; מבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בירה ושאר החומרים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות.
מניחים חצי תערובת בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח); מכסה מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת צלחת נקייה על פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע שפיכות). תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה בינונית. חזור על הליך עם נשאר תערובת.
הערה: להכניס את הרוטב למקרר במיכל אטום לאוויר למשך עד 10 ימים.