רוטב ברביקיו צ'יפוטלה-נקטרינה
רוטב ברביקיו צ'יפוטלה-נקטרינה יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו קטשופ, שמן צמחי, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב ברביקיו צ'יפוטלה, רוטב ברביקיו צ'יפוטלה מייפל, ו רוטב ברביקיו מייפל צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, צ ' יפוטלה, שום, ומלח נמדד. מתבלים בפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מוסיף את הקטשופ ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני מעט כהה בצבע, על 2 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים לשלב, ומבשלים עד התערובת מבעבעת סביב הקצוות, על 5 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד נקטרינות מתרככים לחלוטין ומתחילים להתפרק, על 15 עד 20 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר.
הסר את הכובע הקטן ממכסה הבלנדר (מכסה לשפוך) ולכסות את החלל במגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מפני פקיעה). להתמזג עד חלקה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.