רוטב ברנז
רוטב ברנז יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. גשו לסופר וקנו טרגון, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), רוטב ברניז, ו רוטב ברניז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה; מבשלים 5 דקות או עד נמס לחלוטין. בזהירות לרפרף מוצקים את החלק העליון עם כף; להשליך מוצקים. לאט לאט לשפוך חמאה הנותרים מתוך מחבת, עוזב מוצקים הנותרים במחבת; להשליך מוצקים.
שלב חלמונים ביצה 2 כפות מים בסיר קטן, ערבוב עם מקצף עד קצף.
מניחים מחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד התערובת מתעבה מעט. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חמאה מבהירה, על 1 כף בכל פעם, ערבוב עם מקצף עד כל תוספת משולבת תערובת הוא עבה. השמורה נותרת חמאה מבהירה לשימוש נוסף.
שלב יין, חומץ, שאלוט, ו sprigs טרגון בסיר כבד; להביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת 2 כפות. מסננים דרך מסננת לתערובת חמאה. מערבבים במלח, פלפל, וטרגון טרי קצוץ.