. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש יין בורגונדי, עגבניות, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם רוטב פטריות, רוטב תוצרת בית (ללא טפטוף בשר), ו עוף דל שומן ברוטב קולה (בשר כשר).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את כתף החזיר במרכז הסיר ומסדרים 4 או 5 שיני שום סביב הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
כתף חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
חום צלי חזיר מכל הצדדים ולהעביר לתבנית אפייה גדולה; להסיר שיני שום מן הסיר עם כף מחורץ ולהעביר לקערה. חזור על התהליך, בראונינג חזיר spareribs, זנב שור, שוק טלה, הוספת כ 4 שיני שום סדוק עם כל אצווה של בשר, והעברת בשרים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוף
1 תפוז, גרידה
צלי חזיר
זנב שור
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
להעביר כל אצווה של שיני שום לקערה כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בעוד הבשרים מתבשלים, מסננים את פחיות העגבניות ואת המיץ שלהם. השתמש טחנת מזון או לחץ על העגבניות דרך מסננת כדי להסיר את כל הזרעים עיסת נוספת. להשליך זרעים עיסת ולהעביר עגבניות מתוחות לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מבשלים את הנקניק בשמן הזית באותו סיר על אש בינונית עד להשחמה, לשבור אותו עם כף עץ כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מעבירים את הנקניק המבושל לקערה גדולה ומקררים בזמן שאתה משלים את השלבים הבאים. כאשר כל הנקניק הוא השחמה, להחזיר את שיני שום שמורות לסיר ומערבבים רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מערבבים את רסק העגבניות עם כף עץ, מגרדים את חתיכות הבשר השחומות בסיר. תהיה הצטברות של מיצים בתבנית האפייה שבה הבשר נח; לשפוך את הנוזל הזה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את היין הבורגונדי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים עגבניות מתוחות ומיץ ומערבבים בזיליקום. מכסים את המחבת ומביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את המכסה והוסף את כתף החזיר המבושלת, צלעות חזיר, זנב שור, שוק כבש. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 שעות. (אם אתה מוסיף braciole, לראות את הפתק של קוק.)
הסר את כתף החזיר, spareribs חזיר, זנב שור, שוק כבש. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות דק קוצצים אותו. להחזיר בשר לסיר הרוטב ולהשליך את העצמות.