רוטב בשר איטלקי עתיק
רוטב בשר איטלקי ישן עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 218 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם גבינת פרמזן, קורנית, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו רוטב בשר איטלקי, רוטב בשר איטלקי ופסטה, ו רוטב בשר איטלקי לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, בשר בקר חום וחזיר מעל חום בינוני עד שכבר לא ורוד; להפריש.
במחבת גדולה, שמן זית חם על חום בינוני בצל מטוגן ושום עד למכרז; מוסיפים כ 1/2 כוס יין; מערבבים היטב.
מוסיפים פטריות, רוזמרין, אורגנו ותימין למחבת ומוסיפים עוד 1/2 כוס יין; לטגן עד מכרז.
מוסיפים בשר משחימים, רוטב עגבניות ורסק עגבניות לתערובת; מבשלים במשך 1 שעה ומוסיפים את 2 כוסות היין הנותרות.
רוטב מבשלים על נמוך במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם; לשרת.