קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשר אמריקאי

רוטב בשר אמריקאי
רוטב בשר אמריקאי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קציץ בשר אמריקאי, קציץ בשר אמריקאי בסגנון הישן, ו Poyha (מתכון אינדיאני ישן) בשר וקורמייל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הופך שקוף אבל לא מקבל שום צבע, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את פלפל, סלרי, שום, קמצוץ נדיב של מלח וכמה טחינות של פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
3
מוסיפים את הבשר, קמצוץ מלח נדיב וכמה טחנות פלפל לסיר ומבשלים, תוך ערבוב לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, עד השחמה, כ -10 דקות. מערבבים את רסק עגבניות ואורגנו ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
בקרבקר
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, עגבניות עם המיצים שלהם, סוכר עלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר