קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou)

רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou). ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן קנולה, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות).

הוראות

1
קו צלחת גדולה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
שמן חום ל 163° בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל, עד שאלוט הם זהב חיוור בקושי הופך חום כתמים, 1 עד 2 דקות. מיד להעביר מגבת נייר מצופה צלחת לנקז. שמור 1 שמן כף ושמור את השאר לשימוש נוסף. כאשר שאלוט הם מגניבים, למחוץ קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
חום שמורות שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ואת שאלוט מטוגנים כתוש למחבת ומבושלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את אבקת חמישה ספייס וסוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
8
מוסיפים את שני רטבי הסויה, היין והמים ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה עדינה ולכסות. מבשלים עד חזיר הוא רך לחלוטין ורוטב התעבה, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מגישים עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל