רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou). ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן קנולה, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות).
הוראות
קו צלחת גדולה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
שמן חום ל 163° בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל, עד שאלוט הם זהב חיוור בקושי הופך חום כתמים, 1 עד 2 דקות. מיד להעביר מגבת נייר מצופה צלחת לנקז. שמור 1 שמן כף ושמור את השאר לשימוש נוסף. כאשר שאלוט הם מגניבים, למחוץ קלות. תניח בצד.
חום שמורות שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום ואת שאלוט מטוגנים כתוש למחבת ומבושלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את אבקת חמישה ספייס וסוכר ומערבבים לשלב.
מוסיפים את שני רטבי הסויה, היין והמים ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה עדינה ולכסות. מבשלים עד חזיר הוא רך לחלוטין ורוטב התעבה, 3 עד 4 שעות.